App crash when quote symbol at start of message

Benjamin Herrmann (Marrowe) shared this problem 5 months ago
Solved

When I try to input a quote symbol (double apostrophe, "Gänsefüessli"<-- these) at the beginning of a message (and also in the playground in the app's settings) the app crashes consistently. This has been a problem for more than two weeks in beta and non-beta.

Best Answer
photo

hahahahaha I just downloaded the new version of typewise and opened the app settings, went to the tutorial and guess what? one of the tutorial tasks is to type a double quote. the app crashed hahahahahahahaha


going back to schwiizertüütsches gboard

Comments (3)

photo
1

Thanks, we'll have a look. Unfortunately I can't reproduce it. Did I understand correctly that it worked before? And are all apps affected?

photo
1

I haven't paid attention whether it worked before. I might never have tried it before, but I am pretty certain I have done it before.

It happens in every messaging app I have, even in Wrio settings itself.

photo
1

Would be great if you could test our next beta coming next week). Could be fixed there.

photo
1

can you let me know when it's out? Gboard added actual Swiss German as a language and I am playing around with that at the moment.

photo
photo
1

hahahahaha I just downloaded the new version of typewise and opened the app settings, went to the tutorial and guess what? one of the tutorial tasks is to type a double quote. the app crashed hahahahahahahaha


going back to schwiizertüütsches gboard

photo
1

Sorry for this! 😢

Could you try to reset your dictionary via Typewise app and advanced settings? There seems to be a problem there because noone else experiences this problem so far and we can't reproduce it neither.

photo
1

ah, now that is a useful information. I will try that.

photo
1

aaaand it's gone. ticket closed!

photo
1

Finally! 😊

Probably there was a bug in the past that caused a wrong entry in the database.

Awesome that it works now 😎

photo